Har du ofta problem med huvudvärk eller migrän? Har du problem med mystiska smärtor i nacken eller i käken? Gnisslar du tänder om natten? Då kan ditt tandgnisslande vara roten till problemen. Tandgnissling, eller bruxism som det även kallas, är ett mycket vanligt problem. Med hjälp av en bettskena kan du bli fri från dina problem. Här är några goda skäl till varför du ska skaffa en bettskena, samt varför du ska köpa en över nätet.

Fördelar med bettskena

Men varför ska man skaffa sig en bettskena? Är det verkligen värt pengarna? Svaret är ja, det är helt klart värt att investera i en bra bettskena. En bettskena kan hjälpa dig att få bukt med dina tandgnisslingsproblem. Skenan håller nämligen dina käkar och tänder på plats när du sover. Du kan alltså ta kontroll över ditt tandgnisslande och slippa alla smärtor och obehag som det orsakar. Läs mer här om du skulle vilja veta mer om fördelarna med bettskenor och hur de fungerar.

En bra bettskena kan hjälpa dig att må bättre igen. När du mår bättre får du mer energi över till annat. Du får mer ork och kan ägna dig åt det du tycker om och brinner för. Denna extraenergi kan du lägga på spännande saker som till exempel att läsa om programvara eller något annat du tycker om. Beställ din egna bettskena så snart som möjligt för att bli av med dina tandgnisslingsproblem.

smil

Varför ska man köpa en online?

Varför ska man köpa sina bettskenor på nätet? Är det inte bättre att prata med sin tandläkare och beställa en genom dem? Att prata med din tandläkare om dina tandgnisslingsproblem är alltid en bra idé. En kunnig tandläkare kan ge dig goda tips och råd som kan lindra dina problem. Dock ska du undvika att be dem om en bettskena. Bettskenor direkt från tandläkare kostar ofta mer än tio gånger mer än de man kan beställa online. En bettskena från en tandläkare kostar alltså flera tusen kronor, medan en bettskena på nätet kostar ett par hundra kronor. Att beställa en bettskena på nätet är därför det självklara valet.

Att köpa sin bettskena online är inte bara billigare. Det går även fortare än att beställa en genom sin tandläkare. Om du försöker att få en bettskena genom en tandläkare behöver du oftast besöka tandläkaren flera gånger innan du kan få din skena. Om du beställer den online kan du få din skena i stort sett direkt.

Hur fungerar en bettskena?

De allra flesta bettskenor är tillverkade av medicinskt godkänd plast. Det betyder att de är fria från BPA och andra skadliga ämnen. Eftersom skenorna är tillverkade av plast, kan de värmas upp och formas med hjälp av kokande vatten. När plasten har värmts upp kan du forma den efter din mun och dina tänder. Det gör att du kan få en bettskena som passar dig helt perfekt. Passformen är enormt viktig för att du ska kunna bli av med dina problem.